Plantage bezoek Februari 2017


Op 4 februari ben ik vertrokken naar Colombia voor een bezoek aan de plantages in Fusagasuga en Cunday, een bijzondere reis met veel ontmoetingen.

Na aankomst in ons hotel in Fusagasuga was daar al een deel van het team aanwezig, de volgende dag zijn we vroeg vertrokken naar Cunday, een prachtige rit van 1 1/2 uur door Colombia. Na de ontmoeting van de rest van de staf (voor het eerst iedereen bij elkaar) met koffie zijn we te paard de plantage verder gaan verkennen. Wat ons als eerst opviel was de rust en prachtige omgeving, veel groen met langzaam oplopend terrein richting de bergrug die voor water zorgt.

Warm was het, goed klimaat volgens Enrque voor de groei van Aloe Vera. Zijn zoon Julian voorzag ons van de gedetailleerde informatie over de eerst aanplant van Aloe Vera en het testen van andere gewassen zoals Peper en Bananen tussen de Aloe Vera ter verbetering van de oogst.

Na een heerlijke lunch samen zijn we vertrokken naar de “nurcery” Plantage in Fusa, deze plantage is twee jaar geleden als eerste opgezet om vooral als kraamkamer te dienen. Hier is ook het toekomstige laboratorium gepland en wordt de Processing Facility gebouwd.

Ik kijk terug op een prachtige tour met wederom de bevestiging dat dit project duurzaam, waardevast en innovatief is. Het team is ongekend enthousiast en professioneel werkzaam, prachtig om als investeerder deelgenoot te mogen zijn in dit project.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.