colombia-honeymoon-adventure-02
Over Ons

Waardeer je lichaam alsof het
toebehoort aan iemand die je lief hebt.

Het Management.

 

General Manager

Mark de Hoogh

+31(6)48183480Mark de Hoogh
General Manager, Organic-Invests

Als werknemer van een luchtvaartmaatschappij is Mark veel op verschillende plaatsen op de wereld geweest, hierdoor is zijn interesse in gezond fruit gegroeid.
Zijn besef dat echt tropisch fruit dat onder de zon heeft gerijpt in Nederland niet verkrijgbaar is, is hierdoor ontstaan.

Mark is in Panama in contact gekomen met Louis O’Connor, dit contact bracht hem dichter bij de huidige ontwikkelingen in de tropische landbouw.
Via Louis is hij meer te weten gekomen over de investerings mogelijkheden in Latijns-Amerika.

Door grondig onderzoek is zijn enthousiasme in deze mogelijkheden gegroeid.
Dit heeft geleid tot het oprichten van Organic-Invests, met als doel duurzame investerings mogelijkheden ook in Europa aan te bieden.


Onze Partners

 

Op de Bok


Vliegen is een passie die niet snel zal verdwijnen, reizen zit ons als vliegend personeel in ons bloed.
Daarbij eten we over de hele wereld vers tropisch fruit, dit omdat echt tropisch fruit uit de tropen dat onder de zon gerijpt is, heel anders is dan het fruit dat in Nederland verkrijgbaar is.
Nu is er de mogelijkheid om zelf betrokken te raken en aan de fundering te staan van een vernieuwde vorm van tropische landbouw. Daarbij hoort een bezoek aan je eigen plantage nu ook tot de mogelijkheden.


 
img_4310
Als vliegers weten we maar al te goed dat ons pensioen onder druk staat.

Als eerste door de veranderingen in de wetgeving waardoor we geconfronteerd zijn met de pensioen vrijval die we zelf ergens moeten gaan beleggen om zekerheid voor later te garanderen.

Wij bevinden ons in een beroepsgroep die door veranderde wetgeving meer zelf voor zijn pensioen zal moeten zorgen, en dat zal wellicht nog verder veranderen in de toekomst.

De pensioen vrijval en eventuele compensatie betalingen zijn bij uitstek gelden die voor investeringen in een pensioen gebruikt kunnen worden om met investeringen in organische landbouw de zekerheid in het pensioen gestalte te geven.