colombia-honeymoon-adventure-02
Onze Visie

Duurzaam investeren in organische landbouw om onze planeet
op een verantwoorde manier te kunnen blijven gebruiken!


Onze Visie

De stabiele economische grond is onder onze voeten aan het verdwijnen.

Gezien de situatie op de financiële markten en de huidige rentestand is het moeilijk om vermogen te creëren. In het huidig economisch "umfeld" is men naarstig op zoek naar nieuwe duurzame economische modellen.

Organic-Invests biedt particuliere beleggers de mogelijkheid om met een investering verantwoord te participeren en volledig eigenaar te worden van vruchtbare landbouwgrond in Latijns Amerika.

Dit maakt een investering in deze hypermodern bewerkte landbouwgronden een uitstekend alternatief.

De visie van Organic-Invests is om door middel van 100% organische en duurzame investerings-mogelijkheden in de landbouw sector duurzaam vermogen te creëren.

Met onze partners willen we gezonde en duurzame organische producten produceren zodat we de grond op onze planeet op een verantwoorde manier kunnen blijven gebruiken en hiervan de vruchten te plukken, niet alleen voor u en uw kinderen maar zelfs voor uw kleinkinderen.

Sociaal- en maatschappelijk verantwoord ondernemen, het scheppen van werkgelegenheid in de regio en het genereren van duurzaam vermogen is wat we doen voor onze investeerders.

De investeerder is volledig eigenaar van de grond en genereert samen met zijn partners inkomsten uit agrarische activiteiten.

Deze contractueel vastgelegde agrarische activiteiten zullen de waarde van de grond garanderen.

De verkoop van producten zal jaarlijkse inkomsten opleveren.

Organic-Invests maakt hoog vermogensrendement in duurzame organische landbouw middels investering, nu ook toegankelijk voor particuliere beleggers.

Wij nodigen u dan ook uit om meer inzicht te krijgen in deze volledig vernieuwde vorm van een coöperatief systeem waarbij transparantie en samenwerking hoog in het vaandel staat.